förlåta men aldrig glömma

god natt underbarste ni, ska packa klart det sista och sen sova ... har inget att göra och ska ändå upp ganska så tidigt imorgon, ska vara vi arlanda vid typ 1. kan ni gissa vart jag ska? det kommer nog inte att vara ett varmare ställe, snarare kallare... hmmm... VART ÄR JAG ?? ;))

Bara min dag som är som värst nu? ...

Här har ja nått som knsk kan pigga till eran kväll ??


nåra bilder från i fredas ;) <3


I will never let u go

hei bby, sitter å väntar på hanna och min älskade katt selma. selma är borta om ni undrar... hon har nu vart borta sen igår kväll innan vi åkte till min moster på midda. selma var då ute och ville inte gå in och nu är hon fortfarande ute och ränner... kanske att hon är hemma hos någon tant som tror att hon är hemlös (eftersom att hon har fått av sej sitt halsband) eller så är hon bara borta, borta från våra liv för allti ... :(

GODMORGON !

hellu darling, har precis käkat frukost och ska nu spela sims som ja typ inte gjort på ett halvår eller nått sånt. lär väll bli så att ja skapar en familj och bygger ett hus å sen sutar spela, det är ju det som är det roligaste.
ledsen för att det inte har blivit någon direkt uppdatering dom senaste dagarna. men har vart kompisar, fester och allt sånt i vägen. i torsdas var det ju halloween festen och i fredas 136XL. drog hem vid halv 1 i fredas med emma och nina och sen så satt vi uppe me chatroulette hela natten, vi somna typ vi 6 och försov oss sen. nina hade satt alarm vid 12 för hon skulle på hockey vid 3 men det slutade med att vi vakna 3 - halv 4 eftersom att ingen av oss vakna av alarmet. hon drog hem och sen då så gjorde jag och emma lite amerikanska pankakor. skiit gott ;) <33 vi 5 så drog vi å lämna emma och sen till min moster på midda. sen när vi kom hem så skulle ja blogga men somna...

Gästblogg - Maja :D <3

Hej hej :) nu sitter, eller snarare ligger, jg här i Emmas säng. Julia sitter vid datan med emmas syrra Molly :) fast nu kom Molly hit ist xd o Emma äe o duschar ;) vi ska snart börja göra oss i ordning för halloween grejen. Sen ska vi äta pizza innan vi går :) vi kommer gå vid typ 8 eller nåt. Den börjar ju typ vid 8 o d e inge kul i början :P
Aja, nu blir jag snart busted av Julia ^^ <3

Puss puss ;)


Don't forget the moon when you are counting the stars

sluta för en halv timme sen typ å nu så drar jag, hanna å emma till handen å fixar biljetter tills imorgon och sen hem till emma och fixar oss å bara ha kul. Nu vet ja nt va ja ska skrova lämgre .. Hööörs ! <3


utan brister ser vi inte helheten

går å lägger mej nu, gör kanske ett videoinlägg imorgon bitti, eller va säger ni?




det är alltid bättre att göra ett dåligt första intryck än inget alls

slutade tio idag, kändes så onödigt att äns gå till skolan och då vara där i typ 2 timmar men gick iallafall. efter så drog ja å nåra till centrum och köpte nåra saker till imorgon. slutar halv 11 imorgon och sen vi typ 9 tror ja?? aja vet inte men då äre halloween fest i skolan och drar sen hem till emma och slaggar där, sen så på freda så efter skolan så blire 136XL. får se om det blir någon direkt uppdtering imorgon då. HÖRS <333

Oavsätt hur bra du gör en sak finns det alltid någon som inte gillar det

sitter hemma hos hanna nu, gjorde so provet idag efter skolan. gick säääämst. kunde typ allt innan men sen så som alltid så glömde jag bort det när jag satt och gjorde det, men kom på det tillslut. får säkert ett E iallafall. hanna fyller ju år idag så hon fick såklart några presenter av mej, en marcara, iphone skal, en klubba me en larv i, örhängen, en ring och sen en liten gubbe typ.
nu ska vi snart ta och köra mirrors edge (as usual) och sen även testa hannas nya ritplatta !! . slaggar även här inatt, myyys ! <33'

25 oktober 2011

heeellu, idag fyller min lilla ängel år. hoppas att du får en underbar dag, för det förtjänar du verkligen, älskar dej över allting.

man bör aldrig skämmas för att erkänna att man haft fel för det betyder ju att man är klokare idag än igår


Tveka inte, våga gå över gränser, gör det du vill. Man lever bara en gång.

har precis målat naglarna, haha bara kladda ihop nått och såhär blev resultatet...
nu ska ja snart kolla på mitt favorit program, ensam mamma söker. h förra veckan så var ju jag och nina sjuka så vi missa so provet vi hade på tisdan så vi får då göra det imorgon. alla säger att det var ganska lätt, får se hur det går imorgon då då.

love you like a lovesong

(någon random bild ur arkivet)

ville bara säga godnatt, vi hörs imorgon. pöss pöss.

En kille som verkligen älskar en tjej behöver inte knäppa upp hennes tröja för att få en bättre syn av hennes hjärta.

sitter hemma nu igen, osminkad med min älskade b&j. håller på med franskan .. att skriva ett kort till någon random person. har ingen aning om vad jag ska skriva... har börjat och har änn så länge bar aberättat om att vi är på antarktis, jag och nina, och sen att det är kallt och mycket snö, solen skiner men med kalla vindar. och att vi igår såg pingviner och en isbjörn. men vet inte vad jag mer ska skriva?? det får inte bli för kompilicerat heller för då blir bara betyget sämmre. ?!

vi halv tolv imorse så väcktes jag av mina underbara föräldrar som stod å vänta på mej utanför porten, jag orkade inte sminka mej och så för trodde att vi bara skulle hem men så blev det ju såklart då inte. vi åkte till farsta, köpte lite behövande saker. sen så drog vi till min halvkusin so fyller år på tisda, åt tårta och firde henne lite. sen så nu är jag hemma igen. å ja e såå stooolt över mej själv jusft nu, tänka sej att jag har klarat en hel dag, i centrum, hos min faster och nu utan smink= ?! :O

Trött, sliten och osminkad chey, så ni slipper se mitt face today ;)

dina ord, min lag

sv: nja ganska, tog den typ förra helgen när ja slagga hos maja. ;) <3



BOJAN


You know my namne, not my story

sitter hos hanna just nu, drog hit för typ 3 timmar sen. alla vart typ sura på mej hemma så orkade inte och hanna va hemma och hade inget att göra så varför inte lixåm? haha. imorgon så vi typ 3 så ska ja kanske hem till min halvkusin JULIA som fyller 11.

här VÄÄÄÄRSTA bloggtorkan just  nu. har haft det typ hela veckan, vet inte varför om det är för att jag är sjuk och då inte känner mej bra eller om det bara ... nä vet inte men vill blogga typ jätte ofta igentligen men när ja väll sätter mej och ska skriva så kommer jag inte på något. borde kanske börja med outfits, tips och sånt? eller?
för typ en timme sedan så dog hannas fågel pipen ... han ramlade typ ner från pinnen (i buren) och sen tog hannas mamma honom och klappa honom intill slutet. men han vart tydligen rätt gammal, säger hanna iafl.

the tourist

nu blire lite film med mamma, har inget annat att göra nu och känner för å kolla film. vill igentligen se Piranha men ingen annan vågar se den så får se den sen med hanna lr nån annan kanske.
men vi hörs imorgon igen tror jag, eller efter filmen.
kraam <33 XoXO

baby, don´t cry your heart out

ska ta och gå och lägga mej snart tror jag. känner mej inte ett dugg trött och just därför ska jag sova, ska försöka börja gå och lägga mej tidigare. har inte vart så bra tider den senaste tiden men det ska det bli ändring på. fick tillbaa min iphone idag oxå, har saknat den så j****a mycket. en dag känns som en evighet och jag va utan den i 4 dar... fattar fortfarande inte hur jag klarat det.
men vi hörs imrn va? lööööwe <333

that´s when i Held Ya


...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0